Band & Voice
Door de jaren heen zijn er door StoffelsMusic veel arrangementen in opdracht gemaakt voor harmonie en fanfare met zang (solo of koor) en combo. Indrukwekkende en spetterende bewerkingen van bekende populaire werken; sommige groots en meeslepend maar vaak ook hartverwarmend en ontroerend.

In ieder geval altijd verrassende arrangementen, waarbij het orkest nooit een ondergeschikte rol heeft, maar altijd een interessante partij op de lessenaar krijgt. Kortom: de perfecte samenwerking tussen orkest en zang solist en/of koor!

Al deze arrangementen worden op maat en in opdracht gemaakt voor ieder afzonderlijk orkest en hebben altijd het bekende StoffelsMusic kwaliteitsniveau. Een combo (piano, gitaar en basgitaar) is altijd wel nodig.

Neem altijd even contact op met StoffelsMusic bij een bestelling, om de specifieke wensen van het orkest door te geven en voor een prijsopgave. Solo zang partijen kunnen altijd omgezet worden naar koor bezetting (informeer ook altijd even naar de gebruikte toonsoort!).

Voor een lijst met mogelijke arrangementen, kijk…… hier

 

  Harmonie & Fanfare
StoffelsMusic heeft voor veel harmonie- en fanfareorkesten arrangementen in opdracht gearrangeerd; speciaal op maat gemaakt en uniek in zijn soort.
Enkele voorbeelden zijn:

 

Voor meer informatie, neem dan even contact op met StoffelsMusic

 

Rechtenafdracht
Bij de MuziekOpMaat arrangementen is de uitvoerder zelf verantwoordelijk voor de afdracht van de BUMA rechten bij uitvoering van deze muziekstukken. De meeste orkesten hebben al een overeenkomst/contract met BUMA/STEMRA (vaak via een jaarlijkse bijdrage via de muziekbond), dus hoeft er waarschijnlijk niets extra’s geregeld te worden