Hollandse Meesters in Concert

geplaatst in: Nieuws | 0

 

Zitten jullie ook ieder jaar weer te brainstormen over een nieuw origineel idee voor een themaconcert? Hebben jullie alles al gedaan? Zijn er wel ideeën maar ontbreekt het aan voldoende leden om dit alles uit te werken en te organiseren?

Dan hebben wij hier de oplossing!!

ORIGINEEL CONCEPT – KANT EN KLAAR – NIEUWE/VERRASSENDE ARRANGEMENTEN – INTERACTIEF – EEN TOEGANKELIJK EN SPRANKELEND CONCERT VOOR EEN BREDE DOELGROEP EN VOORDELIG

Met Hollandse meesters in concert krijgt u een kant en klaar pakket voor uw themaconcert. Compleet met nieuwe arrangementen voor orkest en zang speciaal geschreven voor dit concept door StoffelsMusic. Verrassende arrangementen waarbij het orkest nooit een ondergeschikte rol heeft.

Het concert wordt gepresenteerd en gezongen door Martijn van Vuuren. Entertainer in hart en nieren. Op zijn unieke wijze loodst hij het publiek op een luchtige en interactieve wijze door het programma. Voor de pauze verzorgt het orkest zelf een kort programma. Na de pauze kan het publiek genieten van de mooiste en bekendste nummers van overleden Nederlandstalige artiesten. Denk aan Toon Hermans, Ramses Shaffy, Wim Sonneveld, Annie M.G. Schmidt en vele anderen.

Voor een bedrag van slechts €750,- krijgt u het totale pakket van:
– Arrangementen voor orkest en zang
– Presentatie en zang na de pauze door Martijn van Vuuren
– Een diapresentatie voor op een beamer
– Schildersezels met replica’s van Hollandse meesters.
– Een repetitie op de dag van het concert
– Draaiboek voor licht en geluid

KIJK VOOR MEER INFORMATIE OP martijnvanvuuren.nl

Hollandse Meesters in Concert op Facebook

 

  Promovideo: